06 - 21842271
Publicatie: 07-05-2024

Met 8 weken is onze Hollandse jongen oftewel Pollyanna Moonshadow van Meinweg meegegaan met Lili en Hessel. Hij heeft de stoere naam ‘Herman’ gekregen en Lili – een ervaren labrador eigenaar – houdt ons wekelijks op de hoogte van de belevenissen, uitdagingen en avonturen die het leven met een labrador retriever pup oftewel Herman met zich meebrengen.

Herman is een zoon van Llanstinan Demelza (Polly) & Anuedis Man on the Moon (Pepe) en al in het nest ontpopte hij zich als een zelfstandige avonturier die zich niet snel de kaas van het brood liet eten. Als iedereen lag te slapen, was Herman meestal nog up and about. Het was al snel duidelijk dat hij nieuwe baasjes zou krijgen die hem zoals wij altijd zeggen kunnen leren ‘de goede keuzes’ te maken. Op onze blog zijn de wekelijkse belevenissen te volgen die door Lili heel beeldend worden verwoord.

Week 1 – door Lili de Ridder

Herman is nu precies een week bij ons. Een week waarin we veel geleerd hebben.

Bijvoorbeeld dat het een ambitieus kereltje is; hij wil hoe dan ook hogerop en gebruikt daarbij net zo makkelijk de twee treetjes of de rotsige borderafscheiding in de tuin als het stenen varken dat daar ligt. Ain’t no mountain high enough! Ook neemt hij iedere dag wel een keer een aanloopje om op de bank te springen. Tevergeefs, maar een toppositie wil hij! Hij baalt zichtbaar dat hij te laat geboren is om gecast te worden voor de hoofdrol in The Emperor.

lees verder PDF

Download pdf