06 - 21842271
Publicatie: 08-09-2019

Tweejaarlijkse terugkomdag van Meinweg Labradors op 8 september 2019

Afgelopen zondag was het weer zover. De tweejaarlijkse terugkomdag begin september. We konden het mooie terrein van de KC Roermond-Echt afhuren en hadden dus voldoende plaats voor de vier geplande workshops.

Om 10.15 werden alle baasjes en honden van de nestjes vanaf 2012 onthaald op een kopje koffie en wat heerlijke Limburgse vlaai. Inmiddels was de fotograaf, Dion Huiberts, gearriveerd en werden er al een aantal leuke foto's gemaakt. Veel enthousiaste labjes en baasjes en dus was het niet gemakkelijk om een groepsfoto te maken maar het lukte. Na gezellig bijgepraat te hebben, begonnen om 11.45 de workshops. Gedreven instructeurs- Erik Buskens, Harold Meima, Joyce van Lienden, Hanny de Bont en Willy Papenhoven gaven de workshops STEADINESS en komen op de fluit, MEERVOUDIGE APPORTEN, HOOPERS en BALANS. Om 13.00 was het lunchtijd en na de lunch konden de combinanties van workshop wisselen. De dag werd afgesloten met een interessante lezing van Iris van Deur- dierenarts en ortho-manueel therapeut van de IVD kliniek in Hoogeloon https://www.dierenkliniekivd.nl/ die wat vertelde over verstandige beweging van pup tot senior. 

Het was een geweldige dag waar we met veel plezier op terugkijken. De eerstvolgende terugkomdag is op zondag 5 september 2021.

Foto's van de dag staan in het album terugkomdag. Filmimpressie: http://vimeo.com/358650490